+40746982316
contact@smartaces.ro

Job Content Writer

Gazduire site web !


Te pricepi la scris articole?

Daca esti o persoana creativa, responsabila, scrii corect gramatical si te pricepi sa scrii articole de continut unice, interesante, texte coerente, inteligibile si esti in cautare de noi colaborari, poti aplica acum pentru un job. Toate cererile primite sunt preluate si adaugate in baza noastra de date.

Primim cereri din partea clientilor care doresc articole, continut pentru website, descrieri pentru produse sau advertoriale.

Cum functioneaza sistemul nostru?

Atunci cand primim o cerere de articole trimitem oferta de job la toti editorii cu care colaboram si in functie de disponibilitatea fiecaruia, raspunsurile si ofertele de pret primite vom alege un editor.

Cererea de articole poate fi din orice domeniu. Continutul trebuie sa fie unic, daca este necesar documentat, relevant pentru afacerea sau activitatea pentru care este scris, coerent si inteligibil. Daca este nevoie optimizat SEO folosind cuvinte cheie.

Prin aceasta colaborare, datorita pozitiei noastre fata de clienti ne asteptam ca editorii sa raspunda in timp util ofertelor noastre, indiferent daca raspunsul este pozitiv sau negativ.

Asteptam cu entuziasm sa te cunoastem si sa colaboram impreuna !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *