+40746982316
contact@smartaces.ro

Optimizare Off-Page

Gazduire site web !

Optimizare Off-Page

Seo Off Page inseamna tot ce faceti in afara website-ului cu scopul imbunatatirii rezultatelor in motoarele de cautare. Desigur daca abuzati de metodele folosite o sa va afecteze negativ.

In tehnicile de promovare folosite trebuie sa folositi intodeauna continut de calitate la care sa adaugati linkuri catre website-ul personal folosind cuvinte cheie relevante activitatii drept ancore de text. In ancorele folosite pe langa cuvintele cheie mai puteti folosi si brand-ul promovat, daca nu aveti unul va puteti folosi chiar de numele domeniului, in cazul meu ediweb.ro. Pe termen lung va ajuta sa cresteti autoritatea website-ului si sa va dezvoltati brand-ul, motoarele de cautare apreciaza acest lucru.

Va puteti creste pozitia SERP’s prin obtinerea de backlinkuri de calitate, pe care le puteti obtine lasand comentarii relevante pe diferite bloguri, prin semnatura de pe forumurile unde sunteti activi, adaugand linkul la profilul dvs pe diferite retele care accepta asta, publicand de advertoriale in retele de bookmarking sau pe alte bloguri cu nisa asemanatoare, etc.

Toate linkurile catre un website sunt considerate voturi, cu cat numarul si calitatea lor este mai mare cu atat acesta este mai bine pozitionat in cautari.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *