+40746982316
contact@smartaces.ro

Web Design sau creare Site-uri

Gazduire site web !

Indiferent de profilul unei afaceri, aceasta are nevoie de un website. O dată cu prezenţa sa ONLINE, câştigă notorietate pe piaţă, dar şi potenţiali clienţi. Indiferent dacă deţii o firmă mică, medie sau mare, niciodată nu este prea târziu pentru a-ţi face simţită prezenţa ONLINE. Există nenumărate avantaje ale unui website pentru o afacere, aşa că de ce să nu profiţi de ele?

Un website este ca o carte de vizita si totodata un instrument eficient in dezvoltarea afacerii si promovarea imaginii companiei. Interactionati mai usor cu vizitatorii, va prezentati si vindeti mai usor serviciile sau produsele.

Scopul nostru este crearea unor website-uri profesionale şi bine gândite la un raport excelent calitate/preţ. Apelează la noi şi vei beneficia de toată expertiza noastră şi a colaboratorilor noştri pe acest domeniu.

Majoritatea website-urilor prezente pe WEB sunt realizate pe platforma WordPress. Aceasta este platforma pe care avem şi noi majoritatea website-urilor. Platforma oferă o mulţime de avantaje, există foarte multe resurse care să ne ajute şi se comportă foarte bine atât vizual, cât şi pe partea de SEO. Implementam designului dorit de client un panou de administrare (CMS) wordpress, in limba Romana, prietenos si usor de folosit. Acesta fiind probabil cel mai popular CMS la ora actuala, complex si in continua dezvoltare.
Realizăm website-uri de prezentare, blog-uri cât şi magazine online în WordPress şi oferim ulterior acces de administrare clientului, astfel nu mai este necesară mentenanţa ulterioară.


HTML şi WordPress nu sunt singurele mijloace prin care facem website-uri, însă sunt cele mai comun utilizate de către noi şi putem susţine că le stăpânim cu desăvârşire. Cu toate acestea crearea de website-uri nu se opreşte aici, aşa că dacă ai o altă preferinţă, suntem foarte flexibili şi cu siguranţă vom face tot ce putem să te ajutăm.


ULTIMELE PROIECTE DE WEB DESIGN

EŞTI INTERESAT DE UN WEBSITE?

CERE OFERTĂ

Lasă-ne într-un mesaj datele tale şi te vom contacta în scurt timp să discutăm detalii.